Зелена метла за събиране на листа и твърд отпадък

Приспособлението е подходящо за смитане и събиране на широк диапазон от твърди отпадъци,  паднали мокри листа, пластмасови бутилки и опаковки, хартия и други. То е отличен заместител на естествената метла.

17.70 лв.

Изчерпан

Зелена метла за събиране на листа и твърд отпадък. Приспособлението е  изработено от високо износоустойчив екструдиран полипропилен. Конструкцията му улеснява събирането на опадали листа и окосена трева. Приспособлението е подходящо за смитане и събиране на широк диапазон от твърди отпадъци,  паднали мокри листа, пластмасови бутилки и опаковки, хартия и други. То е отличен заместител на естествената метла, съчетаващо всички предимства на естествените материали с изключителната здравина на съвременните екосъобразни полимери. Всички материали, използвани за направата му са на 100% рециклируеми.

– Конструкцията гарантира стабилност при дълготрайна работа.

– Физичните параметри на работните влакна – твърдост, еластичност, форма и химическа устойчивост, както и цялата конструкция не се повлияват при контакт с вода или други неагресивни течности.

– Цвят на приспособлението – сигнално зелено.

Влакната имитират естествени клонки, което дава възможност да се смитат и събират опадали листа от различни видове терени – трева, асфалт, плочки. Ефективността при метене не се влияе от състоянието на листната маса(мокра, влажна, угниваща). Приспособлението е съвместимо с дръжки с конусовидна резба.

Тегло 0.800 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зелена метла за събиране на листа и твърд отпадък“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *