За нас

ToniFIl - Консумативи за почистване

„Тони Фил” ООД е частна компания с над 10-годишен опит в цялостните решения за професионална хигиена.
Мисията ни е да предложим завършени системи за хигиена, базирани на опита и професионализма на световните лидери в почистването.
Предлаганите продукти са необходимост за ежедневното, професионално почистване на всеки – дом, хотел, офис, ресторант, магазин, предприятие, обществена сграда и др.
На база натрупания опит, през 2012 г. стартирахме първото в България производство на филтърни торби за прахосмукачки от нетъкан текстил (HEPA торби). Произвежданите от нас филтърни торби за прахосмукачки се характеризират с изключителна здравина, високо ниво на въздухопропускливост, гарантиращо използването на пълната всмукателна мощност на прахосмукачката и филтриране на частици до размер на микроорганизми.

консумативи за почистване фирма тони фил оод

Освен в производството на торби за прахосмукачки от нетъкан текстил, „Тони Фил” ООД е специализирана във внос, разпространение и сервиз на цялостна гама почистваща техника, професионални почистващи препарати и принадлежности за хигиена:

Друга наша насоченост е областта на индустриалното почистване и дезинфекция. Екип от професионалисти, отлично запознат с изискванията на хранителните технологии и НАССР са на разположение да предложат оптималните решения, препарати и оборудване за всеки конкретен случай.

Нашата компания е единственият вносител в България на Принадлежности за събиране на твърди отпадъци, приложими в комуналното стопанство.
Офисите ни в Пловдив и Варна са винаги на разположение за допълнителна информация и въпроси.