Зелена метла за събиране на твърд отпадък

Приспособлението е подходящо за смитане и събиране на широк диапазон от твърди отпадъци, пластмасови бутилки и опаковки, хартия и други. Метлата е съвместима с дръжки с конусовидна резба.

19.62 лв.

Зелена метла за събиране на твърд отпадък. Приспособлението е подходящо за смитане и събиране на широк диапазон от твърди отпадъци, пластмасови бутилки и опаковки, хартия и други.

Приспособлението е изработено от високо износоустойчив екструдиран полипропилен. Спецефичната конструкция на работещият накрайник, както и високата механична и химична устойчивост на материала правят приспособлението подходящо за работа в тежки условия.  То е отличен заместител на естествената метла, съчетаващо всички предимства на естествените материали с изключителната здравина на съвременните екосъобразни полимери. Всички материали, използвани за направата му са на 100% рециклируеми.

– Физичните параметри на работните влакна – твърдост, еластичност, форма и химическа устойчивост, както и цялата конструкция не се повлияват при контакт с вода или други неагресивни течности.

– Цвят на приспособлението – сигнално зелено.

Приспособлението е съвместимо с дръжки с конусовидна резба.

Тегло 0.6 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зелена метла за събиране на твърд отпадък“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *