Професионална прахосмукачка SOTECO LP 1/12 ECO B

324.00 лв.

Професионална прахосмукачка SOTECO LP 1/12 ECO B  за сухо почистване със съвременен ергономичен дизайн, осигуряващ стабилност и надеждност.

Изключително компактна, маневрена, удобна и много тиха. Mаксимално олекотена, за да бъде още по-удобна за работа. Колелата с гумено покритие, предотвратяват шумовите ефекти върху почистваните повърхности и позволяват лесно маневриране. Притежава многофилтърна система преди мотора, осигурена от торбичка от нетъкан текстил UB 314, oсновен филтър от полиестер и Hepa филтър. Ергономичната дръжка с интегриран кабел канал, включващ скоба за фиксиране на щепсела. Иновативен дизайн на вакуумни въздушни канали, включващи специален шумопоглъщащ материал на отработения въздух. Окомплектована е с висококачествени аксесоари.

ДО 75% РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Продуктите са произведени по изключителна технология на IPC – нови екологично чисти и създадени с помощта на висококачествена рециклирана пластмаса, с цел насърчаване на устойчивото развитие и опазването на околната среда.

 

Black is Green Рециклирана пластмаса е суровина, изработена от най-добрите и строго избрани пластмасови отпадъци. Произведен чрез иновативен процес, гарантиращ строг контрол на качеството и безопасността, пластмасата „черен е зелен“ има същите характеристики на чисто нова пластмаса, но е екологична, защото се получава от рециклиран материал.

 

Технически параметри:

 Ниско ниво на шум – до 63 dB

Захранване – 220 – 240 V

Mощност – мах 900 W

Мотор -1 HV

Всмукателна сила 2260 мм/Н²О

Кабел – 8,5 m

Размери – L * W * H – 40 * 40* 33 см

Тегло – 5,8 kg

Аксесоари – ф 32

Общ обем на резервоара 12 l

ppl контейнер

Производител Soteco Италия

Допълнителни аксесоари като торби за прахосмукачка и филтър може да разгледате тук  и тук

Професионална прахосмукачка SOTECO LP 1/12 ECO

Тегло

5,8 кг.

Мощност

900 W

Всмукателна сила

2260 мм/Н²О

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионална прахосмукачка SOTECO LP 1/12 ECO B“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *