Вертикална Прахосмукачка Fantom Promini 30P 

144.00 лв.

Вертикална прахосмукачка Fantom Promini 30P  – лека, практична и ергономична конструкция при услуги по почистване на офиси, заведения за бързо хранене, ресторанти и автомивки. Използване без торба, въртяща се на 360˚ четка,  5 различни стила на използване и 7,5 m дължина на кабела са отличителните характеристики на продукта.

Вертикална 2 в 1 прахосмукачка FANTOM  PRO MINI 30 P за средни и малки площи. Използва се както за почистване на под, така и като ръчна прахосмукачка, за почистване на тапицерии и мебели. Изключително оптимизирана конструкция, характеризираща се със своята лека, практична и ергономична структура за бърза и ефективна работа.  Има възможност за 5 различни начина на употреба  благодарение на регулеруемото тяло и допълнителните приставки.

Pro Mini 30 P е създадена за сухо почистване на силно натоварени зони с различни типове (твърди и меки) подове. Може да се закача с поставка за стена, което я прави много удобна за съхранение. Опростената й  конструкцията позволява лесна поддръжка и почистване, без необходимост от използване на инструменти и специални умения. Използването  й е без торба, снабдена е с HI-TECH Cyclone филтриращата система.

Окомплектовката включва подова четка за сухо прахосмукиране въртяща се на 360˚, както и четки  за ръчна прахосмукачка за ъгли и за тапицерии.

Технически параметри:

Захранване – 220 – 230 V / 50 – 60 Hz;

Мощност – мах 800 W;

Всмукателна сила 1600 мм/Н2О;

Вместимост – 1 литра;

Дължина кабел – 7,5 м;

Размери – с монтирана тръба Ø17,5 x 122 cm без тръба Ø17,5 x 70 cm

Тегло – 1.87 kg;

Може да разгледате и другите ни предложения в категорията прахосмукачки

За демонстрация, може да посетите магазините ни в Пловдив и  София.

Вертикална 2 в 1 прахосмукачка Fantom Promini 30P

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вертикална Прахосмукачка Fantom Promini 30P “

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *