Подопочистващ автомат Fimap MY 50 Е

5,940.00 лв.

Подопочистващ автомат MY 50 Е –  Кабелна подопочистваща машина специално разработена за почистване на площи вариращи от 1000 до 1600 м2.
Препоръчва се както за поддържащо почистване, така и за силно замърсена среда. Вградените системи за редуциране на шума и икономия на енергия и работен разтвор осигуряват максимална ефективност на работният процес. MY 50 Е e създаден да отговори на нуждите на взискателните клиенти, които изискват висока производителност, ниски разходи за управление и лекота при  употреба. Серията машини Мy50 са оборудвани с новата FNC (Fimap Noise Cancelling) технология, която намалява нивото на шума по-малко от 60 db от всмукателния мотор .

Най-важните предимства на подопочистващ  автомат FIMAP My50 E:
* ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЯКАКВА СРЕДА
Новата подсилена пластмасова конструкция е по-безопасна, с по-голяма устойчивост на удар и корозия.
* АЛУМИНИЕВА ГЛАВА НА  ЧЕТКАТА
Главата на четката е изработена от алуминий, който я предпазва от корозия, прави я здрава и помага за подобряване на маневреността на машината, тъй като е много лека.
* САМО ТРИ  СТЪПКИ ПРЕДИ  ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА
Лесна за работа. My50 е идеална , защото не е необходимо да се управлява от специализиран оператор. Можете да започнете работа само след 3 бързи и лесни операции.
* КОМПАКТНИ РАЗМЕРИ
Машината за почистване на My50 може да премине през стандартни врати с ширина 80 см и каси на супермаркети. Може да се качи от един етаж на друг с помощта на асансьора.
* СИСТЕМА ЗА ЗАЩИТА В СЛУЧАЙ НА УДАР
Системата Break Away автоматично разединява машината в случай на удар, избягвайки риска от счупване.

* СИСТЕМА ЗА РЪЧНО ДОЗИРАНЕ
Разполага със система за адаптиране на разхода на почистващ разтвор към специфичните изисквания за почистване, което позволява спестяване на препарат.
* ОЦВЕТЕНИ В ЖЪЛТ ЦВЯТ ЧАСТИ
Лесно идентифициране на частите, подлежащи на ежедневна поддръжка ( оцветени в жълт цвят) гарантира, че всички тези части са инспектирани и хигиенизирани в края на работната смяна, гарантираща максимална ефективност на машината.

Технически характеристики
Вид четка – дискова
Брой четки – 1 брой
Работна ширина на четката – 530 mm
Захранване – кабелно
Задвижване – от четката
Резервоар за чиста вода – 45 l
Резервоар за мръсна вода – 45 l
Производителност на час – 1600 m²/h
Време за работа – неограничено
Тегло – 68 kg

В категорията ни за препарати може да намерите такива, които са подходящи за почистване с машина Vacbag Подопочистващ автомат MY 50 Е

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Подопочистващ автомат Fimap MY 50 Е“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *