Екстракторна автоматична машина Santoemma Sharon – Brush

Екстракторна автоматична машина Santoemma Sharon – Brush – създадена за почистване на текстилни повърхности и твърди подови настилки.

Моделът Sharon – Brush е компактна впръскващо-изсмукваща  машина с въртяща се четка, предназначена за професионално почистване на малки площи от килими и твърда настилка. Специално устройство позволява промяната от режим килими към режим твърда настилка,чрез просто завъртане на копче.  Неговата вакуумна система с високо водно повдигане позволява да се възстанови максималното количество мръсотия от килима и да се получи най-кратко време за сушене. Въртящата се четка с автоматично регулиране на налягането е в състояние да почисти дълбоко както много замърсен килим, така и твърд под. Неговата малка ширина (само 29 см), позволява на машината да се използва и в много тесни помещения. Водният поток може да се регулира за поддържащо почистване с ниска влага или реставрационно дълбоко почистване. Възможно е свързване на ръчен инструмент NS10PN  (опция) за почистване на фотьойли, кресла и трудно достъпни места. С помощта на ръчния пистолет EVE.GUN-M (опция) и специфичен химикал е възможно предварително напръскване на килима, за да се омекотят замърсяванията преди почистване на килими и бързо да се дезинфекцират текстилните повърхности.

Sharon-Brush е предназначена и за наемане на частни потребители, благодарение на своята здравина и лекота на използване. Неговите професионални характеристики правят Sharon-Brush подходяща и за фирми за почистване.

 

Основни технически характеристики:

Капацитет – 120кв.м/час

Ширина на почистване -270/290мм.

Резервоар за разтвор -12л.

Резервоар за мръсен разтвор -12л.

Въртяща се четка 600 об/мин.

Вакуумен мотор 1000 W , две степени

Максимално налягане 4бара

Максимален воден дебит 1.5л/мин

Брой дюзи 3

Тегло 21.5 кг.

Размери 29/78/90см.

Дължина на кабела 10м.

Подходящи препарати  може да намерите в категорията ни тук.

При желание от ваша страна за презентация на машината заповядайте в офисите ни Vacbag

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Екстракторна автоматична машина Santoemma Sharon – Brush“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *