Екстрактор TMB Extract P25

TMB Extract P25 e eдномоторен професионален екстрактор с помпа за препарата. Машините от тази серия почистват ефикасно благодарение на функцията ВПРЪСКВАНЕ – ИЗСМУКВАНЕ и са подходящи за подови настилки като килими, мокети, тапицерии, матраци и дивани и всякакви текстилни облицовки.

816.00 лв.

TMB Extract P25

e eдномоторен професионален екстрактор с помпа за препарата. Машините от тази серия почистват ефикасно благодарение на функцията ВПРЪСКВАНЕ – ИЗСМУКВАНЕ и са подходящи за подови настилки като килими, мокети, тапицерии, матраци и дивани и всякакви текстилни облицовки. С подходящ препарат можете да измиете и твърдите подови настилки, а дори и стъклата. Двустепенното действие на всмукателния мотор повишава ефективността при работа и подпомага бързото подсушаване. Подходяща е и за пране на  автомобилни седалки и тапицерии. Обема на резервоара позволява бърза и ефективна работа. Екстрактора е с включени и два филтъра – постоянен  за допълнителна защитата на мотора, който се използва при сухо почистване и дунапренен филтър, който се използва при събиране на вода или пране.

TMB Extract P25 може да бъде ползван и като класическа прахусмукачка.

Технически данни:

Мощност – 1200W-1400W max

Помпа – 4 Atm.

Тип мотор – By Рass

Дължина кабел – 7,5 м

Мотор – 1

Контейнер – PVC

Всмукателна мощност – 1850 мм Н²О

Капацитет 225 – м³/h

Вместимост – 35 литра

Вместимост препарат – 8 литра

Тегло – 8 кг.

Размери – 40 * 40 * 65 см.

Аксесоари:

Маркуч със захватка и маркуч за препарати 2,5м. + 2бр.тръби пластмаса + накрайник за текстил, малък + накрайник за подови настилки, голям накрайник. Малък накрайник за тапицерии за сухо почистване, обла четка за прах, накрайник за ъгли, четка с 3 приставки и за сухо, за изсмукване на вода от твърди повърхности и за изсмукване на вода от меки повърхности (мокети и др.)

Подходяща торбичка за екстрактора UB318 при използването му  като прахосмукачка , може да намерите в сайта ни Vacbag
Подходящи допълнителни накрайници може да намерите в секцията ни с резервни части  Tonifil

пране на килими, пране на дивани, пране на тапицерии, пране на автотапицерии, пране на мокети,  екстрактор, професионален екстрактор, почистване на килими,  пране на дивани, почистване на тапицерии, почистване на автотапицерии, почистване на мокети, перяща прахосмукачка, пране с прахосмукачка 

Тегло 8 kg
Размери 40 × 40 × 65 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Екстрактор TMB Extract P25“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *