ЕКСТРАКТОР SOTECO GS 1/33 W&D

1,050.00 лв.

ЕКСТРАКТОР SOTECO GS 1/33 W&D е професионален вакуумен екстрактор. Начинът на работата на екстрактора е впръскване на водата с почистващ препарат, след което,  изсмукването  й. Мощните му всмуквателни турбини осигуряват много ниска остатъчна влажност.

Снабден е с 11 литров резервоар за почистващи препарати, който позволява голяма автономност при всяка операция по впръскване / изсмукване. Резервоарът от неръждаема стомана го прави много здрав, а благодарение на  двутурбинния си  мотор с мощност 1200W , GS 1/33 W&D е  идеален за почистване на средно големи текстилни повърхности като дивани, мокети  и килими в офиси и магазини. Лек и компактен за лесна употреба и съхранение, с кабелна кука за навиване на кабела. Ергономичния му  дизайн го прави много подходящ  за професионално почистване. Екстрактора може да се използва и като прахосмукачка за сухо или мокро вакуумно почистване на твърди и меки подови настилки.

Снабден с висококачествени аксесоари:

Дълготраен, устойчив и гъвкав маркуч 2 м. с диаметър ф36 мм. Изработен от специална смес, която  се съпротивлява на напукване при натиск и  по- този начин се отличава с   голяма гъвкавост. Има висока устойчивост на химични агенти и на механични натоварвания.

Висококачествен накарйник с диаметър ф36 мм. за твърд и мек под;
Накрайник за тапицерии;

Продуктите са произведени по изключителна технология на IPC – нови екологично чисти и създадени с помощта на висококачествена рециклирана пластмаса. С цел насърчаване на устойчивото развитие и опазването на околната среда.
ДО 75% РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Black is Green Рециклирана пластмаса е суровина, изработена от най-добрите и строго избрани пластмасови отпадъци. Произведен чрез иновативен процес, гарантиращ строг контрол на качеството и безопасността. Пластмасата „черен е зелен“ има същите характеристики на чисто нова пластмаса, но е екологична, защото се получава от рециклиран материал.

Технически параметри:

Mощност мах 1200 W
Мощност на помпата 48 W 0.8 bar
Всмукателна сила 2470 мм/Н2О
Въздушен поток 210 м3/h
Кабел 8,5 m.
Размери – L * W * H – 38* 38* 50 см.
Тегло 12 kg
Аксесоари ф36
Общ обем на резервоара 33 l.
Обем на резервоара препарат 11 l
метален контейнер
Производител Soteco Италия

Подходяща торбичка за екстрактора UB318 при  използването му  като прахосмукачка , може да намерите в сайта ни Vacbag
подходящи допълнителни накрайници може да намерите в Tonifil

Тегло 12 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЕКСТРАКТОР SOTECO GS 1/33 W&D“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *