Промоция!

Нитрилни ръкавици без талк, кутия 100бр.

14.40 лв. 9.36 лв.

Нитрилни ръкавици, с рифловани контактни повърхности в областта на пръстите за по-добър захват при работа с мокри и мазни продукти, без пудра и допълнителни промазващи вещества (нефлокирани), устойчиви на химични агенти – мазнини, обезмаслители, киселинни препарати и други.  Произведени  са от нитрил, прилягащ перфектно по ръцете, без да отнемат чувствителността и осигурявайки  комфорт при работа. Нитрилните ръкавици имат по-висока устойчивост срещу пробиване от всеки друг материал за ръкавици за еднократна употреба.

Подходящи за работа в различни  сектори на индустрията и бита:

ХВП, ХОРЕКА сектора, професионално почистване, автомобилни сервизи, перални стопанства, автомобилна промишленост (каросерии, магазини за боядисване), транспорт градинарство и други.

Опаковка: кутия 100 бр.

Цвят: син

Размер:  S, M, L, XL

срок на годност : 5 години от датата на производство, посочена на опаковката. Съхранявайте в сухи и закрити помещения.

Нитрилните ръкавици са произведени в съответствие с Европейската директива  и  европейските стандарти EN420 и EN374, потвърждаващи защитата срещу микроорганизми и химични агенти.

При покупки на едро, има възможност за договаряне на цената.

магазин за препарати София; за, за ,за за за за за за за за за за за за за за за за за за  за за за за за за за за за за  магазин за препарати Пловдив  Нитрилни ръкавици

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Нитрилни ръкавици без талк, кутия 100бр.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *