КОМПЛЕКТ ЗА СТЪКЛОПОЧИСТВАНЕ FACELIFT RED

187.98 лв.

КОМПЛЕКТ ЗА СТЪКЛОПОЧИСТВАНЕ FACELIFT RED

Този пакет е съставен от популярни FaceLift & Unger традиционни инструменти, в отделния FaceLift Red! Тези инструменти са здрави и удобни за използване, което означава, че получавате високопроизводителен комплект, който е създаден да е издържлив!

Какво включва комплекта?

Професионален кобур за стъклопочистващи уреди. Произведен от полипропилен. Закача се към колана на панталона, с възможност за използване като кофичка за  вода и препарат.

FaceLift® FireBLADE RED стоманен стъклочистач с ширина 35см. С ергономична  гумирана ръкохватка, за удобно използване при продължителна работа.

FireBlade Red StripWasher® – държач за моп за стъкло 35см. – Лека пластмасова Т-образна лента с водни кладенци, с висока степен на задържане на вода. С ергономична ръкохватка, за удобно използване при продължителна работа.

FireBlade Red StripWasher – микрофибърен моп за стъкло 35см. Изработен от висококачествен 100% полиестер, който е много издържлив на различни препарати и може да се пере в пералня до 500 пъти. Включва  и абразивни подложки в края за справяне с упорити замърсявания

Безопасен скрепер нож за стъкло  ErgoTec® с острие 4 см. -с единичен остър ръб. Изработен от метал, здрав и издръжлив. Прибиращо се острие за безопасност

Подходящ за измиване на вътрешни и външни стъклени повърхности.

Оборудван с гума SOFT.

Продукт за професионална употреба.

Доставя се изключително за FaceLift® от  Unger.

Страна на произход – Германия.

TonifilVacbag, КОМПЛЕКТ ЗА СТЪКЛОПОЧИСТВАНЕ FACELIFT RED

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „КОМПЛЕКТ ЗА СТЪКЛОПОЧИСТВАНЕ FACELIFT RED“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *