Комплект микрофибърен моп за почистване с държач 45см.

20.40 лв.

Комплект микрофибърен моп за почистване с държач 45см.

Комплект антибактериален моп с държач 40 см. за почистване, обезпрашаване и полиране. Подходящ за почистване на всякакъв вид подови настилки – паркет, плочки, ламинат и други.
Държач от висококачествен материал, устойчив на агресивни препарати за плосък моп тип покет. Използва се за мокро почистване на подови настилки. Предназначен е за работа с предварително накиснати в почистващ разтвор плоски мопове. При натискане на педала, държача се свива и мопа се изхлузва. Новата резерва също се подменя лесно, като просто нахлузвате държача в страничните джобчетата на мопа и натискате педала с крак. Съвместим с дръжка с резба тип конус.

Мопа е с много добра почистваща възможност. Издръжлив на работа с различни препарати. Подходящ за полирани повърхности, мрамор, гранитогрес, балатум, паркет, ламинат и други настилки. Мопа се изцежда максимално добре, което осигурява бързо съхнене на почиствана повърхност, без да оставя власинки. Изключително абсорбиращ.

При полиране не е необходимо да използвате вода или някакъв допълнителен почистващ продукт. Почистете пода с мопа, за да хванете всичко, включително микроскопични прахови частици. Микрофибърният материал се превръща в идеален магнит за замърсяване благодарение на своите микрофиламенти.

Размер – 15 x 45 см
Материал – Микрофибър
Със сгъващ се механизъм за сваляне и изпиране на мопа

Произведено от MOPATEX, Испания.
TonifilVacbag, Магазин за почистване , Cisne, Комплект антибактериален моп с държач 40 см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект микрофибърен моп за почистване с държач 45см.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *