Подопочистващ автомат FIMAP MR 70 S-В.C.B.

Подопочистващ автомат FIMAP  MR 70 S-В.C.B. серия MMg
MR 70 S-B.C.B.  e професионална подопочистваща седлова машина за основно и ежедневно почистване. Подходяща е за производствени халета, търговски центрове, спортни зали и други обекти.
Вградените системи за редуциране на шума и икономия на енергия и работен разтвор осигуряват максимална ефективност на работния процес. Комбинацията от системи за смитане и измиване прави машината удобна и лесна за употреба при работа в производствени халета и складове. Оптимизираните системи за управление и интуитивна работа гарантират устойчивост при различни условия. При добре обучен оператор оптималната й производителност е до 4500 м2/час. Конструкцията на машината, осигурява голяма маневреност, което в комбинацията с оптимизираното по дължина и размах „скуйджи” я прави много подходяща за поддържащо почистване на различни обекти, особено такива с голям пътнико-поток и препятствия за заобикаляне. Максимален ъгъл на изкачване до 18%. Цилиндричната глава на четката се състои от две противоположно въртящи се цилиндрични четки, които не само търкат, но и извършват леко метене. Действието на метене премахва малки, твърди, незалепнали остатъци и ги събира в чекмедже, монтирано в задната част на главата на четката, което може да се свали за изпразване. Този тип глава на четката се препоръчва за твърди подове (дори структурирани, неравни или неплъзгащи се). Четките почистват дълбоко, гарантирайки оптимални резултати дори там, където има големи празнини. Като се има предвид високото специфично налягане и забележимата скорост на въртене, той е по-подходящ за устойчиви подове, които не са защитени с полимерно фолио (восък). Движението на противоположно въртене задържа разтвора на препарата вътре в зоната за почистване, повишавайки ефикасността, като същевременно гарантира ниска консумация на вода. Машината е с батерийно захранване, позволяващо автономна работа, без необходимост от кабели и удължители. Вграденото зарядно устройство дава възможност за зареждане във всеки наличен контакт, без да се изисква специализирана установка и помещение за заряд на батерии.
Серията машини MR са оборудвани с новата FNC (Fimap Noise Cancelling) технология, която намалява нивото на шума по-малко от 60 db от всмукателния мотор.

Технически характеристики:
Вид четка– цилиндрична
Брой четки – 1 брой
Работна ширинана четката – 690 mm
Захранване – батерийно 4 бр.
изискванията по ISO 5349-1
Резервоар за чиста вода – 110 l;
Резервоар за мръсна вода – 125 l;
Производителност на час – 3800-4500m²/h
Време за работа – до 4 h
Размери Д*В*Ш – 1485*1320*805 mm
Максимална ширина скуйджи -990mm
Окомплектовка:
Вградено зарядно – 230V / 24V – 1 бр.
Система за предупреждение при движение на заден ход;
Система за регулиране на количеството вода/работен разтвор.

В категорията ни за препарати може да намерите такива, които са подходящи за почистване с машина Vacbag

 

Захранване

220 – 240V

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Подопочистващ автомат FIMAP MR 70 S-В.C.B.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *