Устройство за нанодезинфекция LABOMAT SP 540B

240.00 лв.

LABOMAT SP 540B-NANO   е устройство, което разпръсква работния разтвор на дезинфектанта под формата на много малки и леки частици. По- този начин се постига  бързо и ефективно покриване на обработваната среда с биоциден разтвор и гарантиращ отличен ефект от дезинфекцията. Устройството е снабдено с с ултравиолетова насочващата светлина, благодарение на която се  осигурява почистване на място в дезинфекцирани зони дори в полутъмна среда.

Подходящ е за работа в училища, кафенета, ресторанти, фризьорски салони,  здравни институции, сгради с обществено предназначение,  офиси и други.

Оптималните размери на разпръсканите частици и равномерното им разпределение по повърхностите гарантират бързо изсъхване , без образуване на зони на пренасищане и водят до качествена дезинфекция с минимален разход на дезинфектант.

LABOMAT SP 540B е перфектен помощник за постигане на истинска хигиена на всякакви повърхности, заради простото му използване с един бутон, с функция за 3-степенно NANO разпръскване.

Използва се за дезинфекция и стерилизация в борбата срещу различни вируси в зависимост от дезинфектанта, който се използва.

Благодарение на иновативните Li-Ion батерии гарантира автономна работа до 1 час при зареждане от само1 час. Леката  му и опростена конструкция  позволява лесна и удобна работа с уреда.

Технически характеристики:

Мощност: 13W

Атомизация: нано

Зарядно напрежение: 5V / 2A

Резервоар за разтвор: 540 мл.

Разстояние: 1,2-2,0 м

Волтаж: 3.7V

капацитет на батерията: 2600mAh

Тегло: 650гр

Размери на продукта: 287 * 70 * 211,5 мм

В секцията ни Дезинфектанти  може да разгледате подходящи за устройството.

магазини за дезинфекция София, дезинфектанти Пловдив, магазини за дезинфекция Пловдив,  дезинфектанти София, Vacbag

Тегло 0.650 kg
Размери 28.7 × 0.7 × 21.15 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Устройство за нанодезинфекция LABOMAT SP 540B“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *