Професионална прахосмукачка SOTECO GP 1/16 ECO

396.00 лв.

Професионална прахосмукачка SOTECO GP 1/16 ECO за сухо почистване е със съвременен дизайн, който показва стабилността, надеждността и ергономията на новата гама. Мощна и универсална, тя е подходяща за ефикасна работа на малки и средни повърхности. Препоръчваме като професионално почистващо средство за работа в хотели, офиси  и коридори . Изключително надеждна конструкция за интензивно използване.
Моторът от ново поколение осигурява максимално икономия на енергия и осигурява висока ефективност и надеждност.

Технически параметри:

Захранване 220 – 240 V
Мощност max 900 W
Смукателен вакуум 2260 mm/H2O
Капацитет на резервоара 16 l
Дължина на кабела 8.5 m
Размери д * в * ш – 38 * 50 * 38 sm
ppl контейнер
Ниво на шум до 63 dB
тегло 8 kg

Ергономична дръжка с интегриран кабел канал, включващ скоба за фиксиране на щепсела, с   гнезда за поставяне на допълнителни накрайници. Удобна за съхранение.
Много филтърна система преди мотора: торбичка от нетъкан текстил /модел UB 331/; Патентованият антибактериален „Sanifilter“ предотвратява изхвърлянето на микроби и бактерии в околната среда, осигурявайки по-хигиенично почистване.
Прахосмукачката е произведена по изключителна технология на IPC – нови екологично чисти и създадени с помощта на висококачествена рециклирана пластмаса, с цел насърчаване на устойчивото развитие и опазването на околната среда  в съответствие с насоките на RoHS и REACH.
ДО 75% РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА
Black is Green Рециклирана пластмаса е суровина, изработена от най-добрите и строго избрани пластмасови отпадъци. Произведена чрез иновативен процес, гарантиращ строг контрол на качеството и безопасността. Пластмасата „черен е зелен“ има същите характеристики на чисто нова пластмаса, но е екологична, защото се получава от рециклиран материал.

Стандартна окомплектовка:
Снабдена с висококачествени аксесоари ф36мм.
Комбинираната четка с мощни дюзи за висока ефикасност на почистване, правилно проектирана за намаляване на енергийната консумация осигурява минимално усилие на потребителя. Допълнителни четки и накрайници може да разгледате тук.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионална прахосмукачка SOTECO GP 1/16 ECO“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *