Професионален Стъклочистач Unger ErgoTec® NINJA, 35см

76.98 лв.

Изчерпан

Професионален чупещ се стъклочистач Unger ErgoTec® NINJA, 35см.

Инструментите Ninja представляват първокласната колекция на Unger от инструменти за почистване на прозорци.

Ето какво отличава стъклочистачите Ninja:

  • Ергономична форма – Ръчните инструменти са проектирани така, че перфектно да паснат в ръката ви и са изработени от висококачествена противоплъзгаща гума за по-добър комфорт и перфектен контрол.
  • Високотехнологичен алуминий T6 – Лайсните Ninja са направени от този материал (също се използва самолетостроенето). Той е лек, издръжлив и здрав.  Не се огъва, като гарантира, че потребителят получава перфектно разпределение на налягането под всякакъв ъгъл и без ивици.
  • Функция  чупеща се дръжка – ръчните инструменти включват въртяща се функция на 40 °, която е идеална за работа с полюс и труднодостъпни зони. Регулируемият винт от неръждаема стомана за увеличаване / намаляване на въртящото се напрежение. Централната позиция може да се фиксира и с бутона за заключване.
  • Механизъм TriLoc – Този механизъм свързва лайсната и дръжката и позволява бързи и сигурни промени в канала, заедно с повторно позициониране – всичко това за няколко секунди.
  • Заключване на SmartClips – Тази крайни скоби осигуряват каучуковата гума на място, защитават стъклото и рамките (в случай на случаен контакт) и създават равномерно напрежение по канала. Това означава, че можете да поддържате контакт, без да се нуждаете от излишен натиск – не осигурява нищо друго освен качествен завършек всеки път.

Работната ширина на лайсната е 35см.

Оборудван с гума SOFT.

Продукт за професионална употреба.

Страна на произход – Германия.

TonifilVacbag,  Професионален чупещ се стъклочистач Unger

Тегло 0.239 kg
Размери 35 × 20 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионален Стъклочистач Unger ErgoTec® NINJA, 35см“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *