Професионална прахосмукачка FANTOM PROMINI 120 P

Професионална прахосмукачка предназначена за сухо и мокро почистване FANTOM PROMINI 120 P е със съвременен ергономичен дизайн, осигуряващ стабилност  и максимален комфорт благодарение на компактността си.

276.00 лв.

Професионална прахосмукачка предназначена за сухо и мокро почистване FANTOM PROMINI 120 P. Тя  е със съвременен ергономичен дизайн, осигуряващ стабилност  и максимален комфорт благодарение на компактността си. Удобна, здрава и практична, подходяща за  почистване в хотели, фабрики, училища, болници, офис сгради, банкови офиси и др.  Притежава Многофилтърна система преди мотора, осигурена от торбичка от нетъкан текстил UB 345, oсновен филтър от полиестер и Hepa филтър. Снабдена с кука за закачане на кабела, метални закопчалки. Окомплектована е с висококачествени аксесоари.

Технически параметри:

Захранване 220 – 230 V
Мощност max 1000 W
Смукателен вакуум 1600 mm/H2O
Дължина на кабел 10 м.
Дължина на маркуч 2.4 м
Мотор двустепенен by-pass
Капацитет на резервоара 12 l
вместимост на торбичка 5 l
ppl контейнер

Стандартна окомплектовка:

* аксесоари с диаметър ф34см.
* снабден с накрайник за под;
* допълнителен накрайник за тапицерии;
* накрайник за ъгли;
* торбичка от нетъкан текстил;
* предпазен филтър за двигател.

Допълнителни аксесоари може да откриете в страницата ни с резервни части tonifil

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Мога ли да използвам торба от всеки тип хартия/текстил?
Не, не използвайте нищо друго освен правилната торбичка за вашата прахосмукачка, направена да отговаря за Вашия модел. Нашите торби са направени от специален вид материал, който спира мръсотията. Като същевременно позволява на голяма част от въздушният поток да преминава през торбата.

Кога трябва да сменя торбичката на прахосмукачката ми?
Някои прахосмукачки имат индикатор за прах, въпреки това Вие трябва периодично да проверявате торбичката. Сменяйте редовно Вашата торбичка, за да удължите живота и оптималното функциониране на Вашата прахосмукачка.

Кога трябва да сменя филтъра на прахосмукачката ми?
Всички прахосмукачки са различни, както и инструкциите които производителите дават за всеки модел. Добре е периодично да проверявате, че филтъра не е замърсен. Ако филтъра е замърсен, въздуха, който излиза няма да е достатъчно чист и прахосмукачката ще намали мощността си.

Мога ли да използвам моята прахосмукачка за изсмукване на гипс или циментов прах?
Най-честата причина за развален двигател е много финният прах от мазилка, гипс или цимент. Когато праховите частици достигнат до двигателя те просто го износват изключително бързо. Може също да запушат електрическата част на двигателя и да причинят късо съединение.

Професионална прахосмукачка FANTOM PROMINI 120 P

Тегло 10 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионална прахосмукачка FANTOM PROMINI 120 P“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *