Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване Fantom PROMINI 110 P

Професионална прахосмукачка предназначена за сухо и мокро почистване FANTOM PROMINI 110 P е със съвременен ергономичен дизайн, осигуряващ стабилност  и максимален комфорт благодарение на компактността си.

126.60 лв.

Изчерпан

Професионална компактна прахосмукачка предназначена за сухо и мокро почистване FANTOM PROMINI 110 P е със съвременен ергономичен дизайн и оптимизирана конструкция, осигуряващи стабилност  и максимален комфорт при упоитреба. Подходяща за почистване  на дома и на средни и малки площи в хотели, офиси и обществени сгради и др. Притежава многофилтърна система преди мотора, осигурена от торбичка от нетъкан текстил UB 345, oсновен филтър от полиестер и Hepa филтър. Окомплектована е с висококачествени аксесоари.

Технически параметри:

Захранване 220 – 230 В
Мощност max 1500 В
Дължина на маркуч 1.6 м
Мотор двустепенен by-pass
ppl тръби ф34 мм
Дължина на кабел 5 м
Дължина на маркуч 2.4 м
Размери: в * ш – 43 см * 29 см
Тегло 5.5 кг
вместимост на торбичка 7 л
ppl контейнер

Стандартна окомплектовка:

снабден с накрайник за под;
допълнителен накрайник за тапицерии;
накрайник за ъгли;
филтър полиестер;
торбичка за прах;
ppl тръби ф34 мм;
маркуч с дължина 1.6 м.

Допълнителни аксесоари може да откриете в страницата ни с резервни части tonifil

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Мога ли да използвам торба от всеки тип хартия/текстил?
Не, не използвайте нищо друго освен правилната торбичка за вашата прахосмукачка, направена да отговаря за Вашия модел. Нашите торби са направени от специален вид материал. Той  спира мръсотията, като същевременно позволява на голяма част от въздушният поток да преминава през торбата.

Кога трябва да сменя торбичката на прахосмукачката ми?
Някои прахосмукачки имат индикатор за прах, въпреки това Вие трябва периодично да проверявате торбичката. Сменяйте редовно Вашата торбичка, за да удължите живота и оптималното функциониране на Вашата прахосмукачка.

Кога трябва да сменя филтъра на прахосмукачката ми?
Всички прахосмукачки са различни, както и инструкциите които производителите дават за всеки модел. Добре е периодично да проверявате, че филтъра не е замърсен. Ако филтъра е замърсен, въздуха, който излиза няма да е достатъчно чист и прахосмукачката ще намали мощността си.

Мога ли да използвам моята прахосмукачка за изсмукване на гипс или циментов прах?
Най-честата причина за развален двигател е много финният прах от мазилка, гипс или цимент. Когато праховите частици достигнат до двигателя те просто го износвот изключително бързо. Може също да запушат електрическата част на двигателя и да причинят късо съединение.

Как да намерите подходящата торба за подмяна за Вашата прахосмукачка?
Започнете с нашето тъсене по марка и модел прахосмукачка. Ако не може да намерите правилната торбичка, моля свържете се с нас. Оставете данни за марката и модела на прахосмукачката Ви и ние ще Ви помогнем.

Тегло 5.5 kg
Размери 29 × 43 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване Fantom PROMINI 110 P“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *