Професионални прахосмукачки

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАХОСМУКАЧКА DRY P11

DRY P11 

Професионална прахосмукачка предназначена за сухо почистване на подови настилки. Удобна за работа. Полипропиленов контейнер с капацитет 22 литра. Оборудвана с двигател, който осигурява висока производителност.

Техически характеристики

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАХОСМУКАЧКА TMB PICCOLO

TMB PICCOLO

Професионална прахосмукачка предназначена за сухо почистване на подови настилки. Компактна и изключително тиха, лесна  за работа и обслужване. Мощният й двигател и филтриращата й система са пригодени за дълга работа в среда изискваща тишина и ниско ниво на запрашеност, което я прави най-добрата камериерска прахосмукачка.

Техически характеристики

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАХОСМУКАЧКА SOTECO LEO

SOTECO LEO 

Мощна професионална прахосмукачка предназначена за сухо почистване на подови настилки. Използва хартиена торбичка (филтър) и специален хепа филтър за предпазване на двигателя. Ниското ниво на шум и висока производителност я правят професионален и ценен инструмент за работа.

МОЩНА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАХОСМУКАЧКА WET P11

WET P11 

Мощна професионална прахосмукачка предназначена за мокро и сухо почистване на подови настилки. Поплавъчната система и дунапреновия пеногасител защитават двигателя и смукателната турбина от попадане на вода по време на водосмучене. При сухо почистване се използва хартиена торбичка (филтър) и специален текстилен филтър за предпазване на двигателя.