Препарати за общи повърхности

WTF 9 BAHT & WC

6,36 лв

WTF 9 BAHT & WC 

ПРОФЕСИОНАЛЕН КИСЕЛИНЕН ПРЕПАРАТ ЗА ОСНОВНО И ВСЕКИДНЕВНО ПОЧИСТВАНЕ НА САНИТАРНИ ПОВЪРХНОСТИ

Предназначение: Препарат с приятен аромат за основно и ежедневно почистване на санитарни повърхности. Ефективно отстранява отлагания от варовик, мръсотия и ръжда. Неподходящ за почистване на мрамор, гранитогрес и естествени камъни.

WTF 4 GLASS

6,78 лв

WTF 4 GLASS  

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛЕНИ И ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ

Предназначение: Професионален, универсален препарат за ежедневно почистване на прозорци, огледала, кристали и PVC повърхности.

Работна дозировка: Препарата се разрежда в съотношение 1:100. Разтворът се нанася чрез професионални прнадлежности за стъклопочистване или спрей помпа, след което се подсушава. 

WTF 6 PARQET

6,54 лв

WTF 6 PARQET 

ПРОФЕСИОНАЛЕН НЕУТРАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ ЗА ДЪРВО

Предназначение: Универсален препарат за ежедневно почистване на всички видове лакирани дървени повърхности, ламинирани паркети и др. Съдържанието на портокалово масло осигуряват качествено почистване и дълготраен гланциращ филм. Многократното му прилагане оставя специфичен не натрапчив аромат доказващ необходимата качествена хигиена.

WTF 3 FLOOR

5,10 лв

WTF 3 FLOOR   

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ТВЪРДИ ПОВЪРХНОСТИ

Предназначение: Професионален, универсален препарат за ежедневно почистване на твърди подови покрития от теракот, мрамор, линолеум, паркет, дървени, PVC повърхности и др.

WC - ГЕЛ

WC - ГЕЛ

КИСЕЛИНЕН ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ

Предназначение: Професионален, киселинен препарат с приятна миризма, за почистване и дезинфекция на тоалетни чинии, бидета, писоари, фуги и силно замърсен санитарен фаянс (варовити отлагания, ръждиви петна и др.). 

Работна дозировка: 10 g от препарата са достатъчни за измиване на една тоалетна чиния

САНИФРЕШ

САНИФРЕШ

МЕК САНИТАРЕН ПОЧИСТВАЩ И ОСВЕЖАВАЩ ПРЕПАРАТ

Предназначение: Санитарен, ароматен, почистващ препарат с плодова киселина. Разгражда бързо и ефективно отлаганията от варовик и образува защитен филм срещу корозия и накипи, подходящ за качествени хромирани арматури, емайлирани, керамични или стъклени повърхности. Едно почистване със САНИФРЕШ оставя приятен, дълготраен, свеж аромат и не уврежда кожата и тъканите. 

САНИД

САНИД

КИСЕЛИНЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА УПОРИТИ САНИТАРНИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ И ЦИМЕНТОВИ ОСТАТЪЦИ

ГЛАЗРАЙН

ГЛАЗРАЙН

НЕУТРАЛЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ, КРИСТАЛИ И ЛЪСКАВИ ПОВЪРХНОСТИ

ДЕОФРЕШ

ДЕОФРЕШ

НЕУТРАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ МИЕЩИ СЕ ПОВЪРХНОСТИ СЪС СВЕЖ АРОМАТ

Предназначение: Подходящ е за почистване на балатум, линолелум, паркет, теракот, санитарен фаянс, мраморни подове, мебели, пластмасови повърхности и дървени врати. не се иплаква и не се подсушава.

Съдържание: 

Работна дозировка: от 1:50 до 1:200

МУЛТИФРЕШ

МУЛТИФРЕШ

СИЛНО АКТИВЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МНОГО ЗАМЪРСЕНИ ПОВЪРХНОСТИ