За нас

 

„Тони Фил” ООД е частна компания създадена през 2008 г. Ние сме млад и амбициозен екип, който се стреми да предлага продукти и решения удоволетворяващи нуждите и гарантиращи комфорта на клиентите ни.

Мисията ни е да предложим цялостни хигиенни решения базирани на прфесионализма и опита на световни лидери в почистването и хигиената.

„Тони Фил” ООД е официален представител и сервизен партньор на фирмите PACHICO, HAAGA, TMB, PULEX, FIMAP, SANTOEMMA, MOPATEX, SYNCLEAN.

Фирмата е специализирана за внос, разпространение и сервиз на цялостна гама почистваща техника, препарати и принадлежности в областта на професионаната хигиена:

  • професионални прахосмукачки
  • подопочистващи машини
  • метачни машини
  • препарати
  • мопове и всичко свързано с професионалното почистване.

Друга наша насоченост е в областта на индустриалното почистване и дезинфекция. Екип от професионалисти, отлично запознат с изискванията на хранителните технологии и НАССР са на разположение да предложат оптималните решения, препарати и оборудване за всеки конкретен случай.

Предлаганите продукти са необходимост за ежедневното и професионално почистване и хигиена на Вашият обект - хотел, офис, ресторант, магазин, предприятие, обществена сграда и др.

Офисите ни в София, Пловдив и Варна са винаги на разположение за допълнителна информация и въпроси.