За нас

„Тони Фил” ООД е частна компания с над 10-годишен опит в цялостните решения за професионална хигиена. 

Мисията ни е да предложим завършени системи за хигиена, базирани на опита и професионализма на световните лидери в почистването.

Предлаганите продукти са необходимост за ежедневното, професионално почистване и хигиена на всеки обект - хотел, дом, офис, ресторант, магазин, предприятие, обществена сграда и др.

На база натрупания опит,  през  2012 г. стартирахме първото в България производство на филтърни торби за прахосмукачки от нетъкан текстил (HEPA торби). Произвежданите от нас филтърни торби за прахосмукачки се характеризират с изключителна здравина, високо ниво на въздухопропускливост, гарантиращо използването на пълната всмукателна мощност на прахосмукачката и филтриране на частици до размер на микроорганизми.

Качеството на всички произведени от нас торби е обезпечено с  „Гаранция за удоволетвореност “ даваща възможност на всеки наш клиент, недоволен от продукта ни,  да го върне напълно безвъзмездно, независимо от кой дистрибутор е закупена торбата. Върнатите торби могат да се заменят с други такива или да бъде възстановена заплатената сума.

„Тони Фил” ООД е официален представител и сервизен партньор на фирмите PACHICO, HAAGA, TMB, PULEX, FIMAP, SANTOEMMA, MOPATEX, SYNCLEAN.

Освен в производството на торби за прахосмукачки от нетъкан текстил, фирмата е специализирана във внос, разпространение и сервиз на цялостна гама почистваща техника, професионални почистващи препарати и принадлежности за хигиена:

•             професионални прахосмукачки

•             подопочистващи машини

•             метачни машини

•             препарати

•             мопове и всичко свързано с професионалното почистване.         

Друга наша насоченост е областта на индустриалното почистване и дезинфекция. Екип от професионалисти, отлично запознат с изискванията на хранителните технологии и НАССР са на разположение да предложат оптималните решения, препарати и оборудване за всеки конкретен случай.

Офисите ни в Пловдив и Варна са винаги на разположение за допълнителна информация и въпроси.